Kunststof deuren Tilburg

Kunststof deuren gaan lang mee, verkleuren niet en hebben een lange levensduur. Onze deuren, die wij ook plaatsen in Tilburg, kunnen goed tegen vocht en zijn mooi afgewerkt. Ze zijn in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Geeft u van te voren uw wensen aan, dan zorgen wij dat de deuren mooi geplaatst worden. Wij plaatsen ook kunststof voordeuren in Tilburg.

Een deur moet meer hebben dan alleen een mooi design. Tocht, geluid en kou moeten worden tegengehouden en bovendien moet de manier van openen praktisch zijn. Wilt u dat al deze zaken goed overwogen worden bij het kiezen van uw deuren? Neem dan contact met ons op, wij geven advies op maat en komen uw deuren plaatsen in Tilburg.

Voordelen kunststof deuren in Tilburg

Wanneer u nieuwe deuren nodig heeft voor uw woning of pand in Tilburg, dan heeft u een aantal mogelijkheden. Kunststof deuren hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld hardhouten deuren:

  • ze zijn brandveilig;
  • ze zijn goedkoper;
  • ze zijn onderhoudsvrij;
  • ze zijn inbraakbestendig (voordeuren);
  • ze isoleren goed;
  • er is veel variatie mogelijk qua stijl.

Uiteraard wilt u ook de kunststof deuren prijzen weten. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen, dan maken wij voor u (vrijblijvend en gratis) een offerte op maat. Iedere deur heeft namelijk een andere prijs, bovendien verschilt het aantal deuren dat iedereen nodig heeft en kunnen ook de montagekosten verschillen afhankelijk van wat u zelf doet. Wij bieden u in ieder geval een interessant tarief en gaan graag een samenwerking met u aan! Ook als u meer wilt weten over onze dienstverlening kunt u contact opnemen.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap