Schuifdeuren zonder profielen

Nieuw bij Ikwilramen.nl: schuifdeuren zonder profiel.

Strakke, moderne woningen bevatten veel glas. Dit zorgt voor een mooie overgang tussen binnen en buiten. Schuifdeuren zonder profielen doen de visuele barrière tussen binnen en buiten compleet verdwijnen. Schuifdeuren zonder profiel zijn een totaaloplossing voor glazen schuifdeuren.

Schuifdeur onzichtbaar profiel

Schuifdeuren zonder profiel komen vaak voor als douchedeuren. Echter zijn deze deuren juist leuk voor in de serre bijvoorbeeld. Een schuifdeur met onzichtbaar profiel werkt vaak op een rails. De binnen en buitenvloer lopen hierdoor geleidelijk op elkaar over. Schuifdeuren met een onzichtbaar profiel worden ook wel eens 'schuifdeuren zonder omlijsting' genoemd. Deze schuifdeuren zijn tegenwoordig erg populair omdat de deur als het ware "onzichtbaar" wordt.

Jennissen Montage kan deze schuifdeuren voor u leveren en monteren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap