Kunststof kozijnen en ramen

Geld besparen, dat wilt u toch ook?

De kunststof kozijnen van Jennissen staan voor ongekende stijfheid. Onder het prettig uiterlijk van de kozijnen, schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerdere wanden en stalen versterkingen, zijn de profielen in toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en kleurvast. Wij plaatsen topkwaliteit kozijnen in heel Limburg tegen aantrekkelijke kunststof kozijnen prijzen.

Eenvoudig online een offerte aanvragen

De isolatiewaarde is hoog, zowel voor warmte als geluid. De kunststof kozijnen van Jennissen Montage zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. De combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waar u in meerdere opzichten de vruchten van plukt. U heeft geen last van tocht, u bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen nauwelijks door naar binnen. Jennissen is dealer van Veka Topline kunststof kozijnen. Dit merk is een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen en deuren.

Onze kunststof ramen zijn tevens van dezelfde ongekende goede kwaliteit. De isolatiewaarde is net als bij de kunststof kozijnen van hoog niveau, waardoor u de maandelijkse gasrekening ook lager houdt. U ontdekt zelf waarom het bestellen van kunststof kozijnen of een kunststof raam voor de ideale isolatie bij u in huis zorgt. Een eenmalige investering die u een hoop teruggeeft.

Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Met jarenlange ervaring en een groot klantenbestand kunnen wij de kunststof kozijnen tegen groothandelsprijzen inkopen en efficiënt de kozijnen bij u op locatie monteren. Dit resulteert in scherpe en aantrekkelijke prijzen voor u. Wilt u graag weten wat onze topkwaliteit kozijnen voor u kunnen betekenen en zou u graag de kunststof kozijnen prijzen willen weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul eenvoudig en vertrouwd het offerteformulier in en ontvang binnen twee werkdagen een reactie. 

Kunststof ramen houden inbrekers buiten uw huis

Kunststof deuren en ramen moeten berekend zijn op ongewenst bezoek. Met het oog daarop bieden de kunststof kozijnen van Jennissen, die extra voorzien kunnen worden van Politie Keurmerk Veilig Wonen, de beste bescherming. Mede dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Heeft u interesse in kunststof kozijnen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap