Kunststof kozijnen en ramen

Geld besparen, dat wilt u toch ook?

De kunststof kozijnen van Jennissen staan voor ongekende stijfheid. Onder het prettig uiterlijk van de kozijnen, schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerdere wanden en stalen verstrekkingen, zijn de profielen in toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en kleurvast. Wij plaatsen in heel Limburg.

De isolatiewaarde is hoog, zowel voor warmte als geluid. De kunststof kozijnen van Jennissen Montage zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. De combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waar u in meerdere opzichten de vruchten van plukt. U heeft geen last van tocht, u bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen nauwelijks daar naar binnen. Jennissen is dealer van Veka Topline kunststof kozijnen. Dit merk is een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen en deuren.

Onze kunststof ramen zijn tevens van dezelfde ongekende goede kwaliteit zijn. De isolatiewaarde is net als bij de kunststof kozijnen van hoog niveau, waardoor u de maandelijkse gasrekening ook lager houdt. U ontdekt zelf waarom het bestellen van kunststof kozijnen of een kunststof raam voor de ideale isolatie bij u in huis zorgt. Een eenmalige investering die u een hoop teruggeeft.

 

Kunstof ramen houden inbrekers buiten uw huis

Kunststof deuren en ramen moeten berekend zijn op ongewenst bezoek. Met het oog daarop bieden de kunststof kozijnen van Jennissen, die extra voorzien kunnen worden van Politie Keurmerk Veilig Wonen, de beste bescherming. Mede dankzij de stalen verstrekkingen in de profielconstructie wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Heeft u interesse in kunststof kozijnen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2019 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap