Kunststof deuren

Een warm welkom als u thuiskomt. Een kunststof voordeur die uitstraalt waar uw huis voor staat en wat voor huisstijl u precies heeft. Met Jennissen Montage is het zoeken naar een kunststof deur absoluut verleden tijd, want wij bieden u die prachtige deur die niet alleen een prachtige design functie heeft. Onze kunststof deuren zijn namelijk standaard voorzien van 5 punts-slot.

Wist u dat een deur ook voor de ideale isolatie in uw huis kan zorgen? Een energieneutraal huis dankzij de isolerende werking van uw deur. Uw portemonnee zal een glimlach vertonen als u deze eenmalige investering slim weet te gebruiken. Op den duur zult u het geld meer dan besparen, zodat uw huis verwarmd is en de financiën op peil. Ook geluid kan worden tegengegaan met een kunststof deur van Jennissen Montage, aangezien onze modellen ook uitstekend geschikt zijn om diverse geluiden van binnen en buiten tegen te houden. Zo houdt u ook nog de stilte in huis.

 

Direct online een offerte aanvragen!

 

Kunststof deur van Jennissen Montage

Kortom, er zijn tal van argumenten te verzinnen waarom u voor een kunststof deur van Jennissen Montage zou moeten kiezen. Geluiddicht, isolerend en een gewaardeerde investering waarbij u naast het mooie design ook een hoop geld zult besparen.

Jennissen Montage heeft een divers aanbod voor u om uit te kiezen. Het is daarnaast natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een advies op maat, zodat het resultaat nog mooier is. Dit allemaal tegen onze snelle leveringen in Limburg en Brabant, want Jennissen Montage levert onder meer in de regio's Weert, Roermond, Sittard, Eindhoven, Tilburg en Breda.
 

Opbouw kunststof deuren

Materiaaleigenschappen en constructie zijn bij deuren van groot belang. Extra staalversterking, hoge isolatie en stabiele dikwandige meerkamerprofielen bieden een optimale garantie voor stabiele en gebruiksvriendelijke toepassingen. Fraai vormgegeven, perfect sluitend en in diverse oplossingen en kleuren toepasbaar. Er  zijn vele oplossingen mogelijk, wij bieden u altijd een oplossing op maat. Wij leveren ook in Tilburg.

Wilt u kunststof deuren laten plaatsen? Informeer naar de prijzen: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap