Kunststof ramen

Kunststof ramen zijn tegenwoordig voor veel mensen een logische keuze, kunststof ramen bieden namelijk veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld stalen ramen. Zo hebben kunststof ramen een lange levensduur en een goede ventilatie en warmte-isolatie. Daardoor zijn kunststof ramen, buiten de aanschaf, ook in onderhoud zeer goedkoop en duurzaam. Vroeger waren kunststof kozijnen vaak slechts in één kleur leverbaar, ook dat is nu verleden tijd. Kunststof kozijnen zijn in alle denkbare kleuren verkrijgbaar en kunnen geheel op uw wensen worden afgestemd.

Deskundigheid en garantie

Jennissen Montage heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in de montage van kunststof ramen en stalen ramen. Daarom kunnen wij u deskundig maatwerk leveren. Bij Jennissen Montage kunt u namelijk zelf het profiel, de kleur en type verbinding van het kunststof raam uitkiezen. Wij werken uitsluitend met de beste merken kunststof kozijnen. Dit tezamen met onze deskundigheid zijn een perfecte combinatie die resulteert in de beste kwaliteit. Door het KOMO keurmerk heeft u bij Jennissen Montage 10 jaar garantie op uw kunststof ramen.

Kunststof ramen? Neem contact op met Jennissen Montage!

Bent u van plan nieuwe ramen in uw huis of bedrijf te laten plaatsen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Jennissen Montage. Door onze jarenlange ervaring en de kwalitatief hoogwaardige producten waarmee wij werken kunnen wij u de meest mooie en duurzame oplossingen bieden voor uw ramen. Of u nu slechts één raam wilt laten vervangen of alle ramen in uw huis, Jennissen Montage kan voor u een passende oplossing bieden. Wij leveren maatwerk, zodat u ervan verzekerd bent dat uw ramen aan al uw eisen voldoen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap