Veranda montage

Nederland is een land dat nu niet bepaald bekend staat om het goede weer. Wanneer u toch optimaal wilt genieten van uw tuin en terras dan kunt u kiezen voor een veranda. Een veranda is letterlijk een verlenging van uw huis en kan u veel voordelen brengen. Buiten dat u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin en de buitenlucht kunt genieten, verhoogt een veranda de waarde van uw huis aanzienlijk. Veranda's kunt u laten plaatsen of zelf bouwen, Jennissen Montage heeft met beide opties rekening gehouden en kan u voorzien van de beste materialen om u een veranda te bezorgen die precies bij uw huis past.

De keuze in veranda's

Veranda's kunnen uit verschillende soorten materialen bestaan, zoals hout, aluminium en staal. Ook in de vloeren van veranda's heeft u een ruime keuze. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het grote assortiment af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren in welke veranda het beste bij uw huis, uw wensen en budget past en vervolgens kunnen wij u deze veranda leveren en desgewenst monteren.

Wilt u in het vervolg in ieder seizoen kunnen genieten van een mooi boek, een heerlijk glas wijn of kunnen barbecueën onder iedere weeromstandigheid? Kies dan voor een veranda van Jennissen Montage!

Uw veranda bestelt u bij Jennissen!

Jennissen montage heeft zich vooral gespecialiseerd in aluminium veranda's. Deze veranda's zijn zeer sterk, duurzaam, kleurvast en bovendien voordelig in aanschafprijs. Maar ook alle andere soorten veranda's kunnen wij u leveren. Naast het frame en dak kunnen wij u ook adviseren in de toepassing van de vloeren en ornamenten. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap