SKG-keurmerk

Jennissen biedt SKG gecertificeerde producten aan.

Een aantal keurmerken is verplicht gesteld door de Nederlandse regering, één van deze keurmerken is het SKG-keurmerk. Het keurmerk behoort tot de belangrijkere keurmerken in de kozijnenbranche. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw heeft strenge eisen opgesteld die betrekking hebben op de inbraakwerendheid van zowel aluminium als kunststof kozijnen. Het beslag, zoals meerpuntsluitingen en sluitnokken, krijgen een SKG-keurmerk als zij voldoen aan de strenge inbraakwerendheidseisen. Nederlandse kozijnen dienen minimaal een SKG-keurmerk met klasse 2 te bezitten.

SKG is een bedrijf dat tevens certificaten geeft aan verschillende onderdelen van rolluiken, ramen en deuren, voorbeelden hiervan zijn hang/ sluitwerk en balustrades. Ze bieden ook certificaten aan voor betaalautomaten, kluisjes en spiegels. Alle producten worden op verschillende punten getest namelijk op de inbraakwerendheid, wind en sterktebeproevingen, doorvalbeveiliging en luchtdichtheid.

SKG wordt ook Europees erkend, onder andere voor de productgroepen: ramen, deuren, vliesgevels, dakramen, dakelementen, hang- en sluitwerk.

Jennissen Montage beschikt over SKG 2 certificaten, bij deze certificaten wordt gegarandeerd dat alle producten voldoen aan de juiste kwaliteit.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap