De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een aantal belangrijke voordelen:

  • lage aanschafprijs;
  • lage energierekening;
  • lange levensduur;
  • mooie uitstraling;
  • meer comfort;
  • veiliger wonen;
  • onderhoudsvrij.

Vanwege de voordelen die kunststof kozijnen bieden kiezen steeds meer mensen de afgelopen jaren voor kunststof kozijnen. Daarom heeft Jennissen Montage zich gespecialiseerd in de montage van kunststof kozijnen. Behalve dat kunststof kozijnen er mooi uitzien, zijn ze bijzonder sterk door de oersterke constructie. De constructie van kunststof kozijnen bestaat namelijk uit stalen versterkingen. De profielen zijn zeer duurzaam en kunststof kozijnen behouden bovendien zeer lang hun kleur onder alle weersomstandigheden.

Uitstraling en veiligheid van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden dus vele voordelen qua duurzaamheid, prijs en onderhoud; maar ook op de uitstraling van kunststof kozijnen hoeft u niet in te leveren in vergelijking met bijvoorbeeld houten kozijnen. Kunststof kozijnen kunnen zelfs op zo'n manier worden gemaakt dat ze niet meer te onderscheiden zijn van houten kozijnen. Een ander belangrijk kenmerk van de sterke kunststof kozijnen is dat ze zeer bestendig zijn tegen inbrekers. Doordat door de stalen versterkingen in de profielen van kunststof kozijnen en de profielconstructie de hoogst mogelijke inbraak werendheid behaald wordt, zijn de kunststof kozijnen van Jennissen montage gekeurd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Kunststof kozijnen bieden u dus het hoogst mogelijke wooncomfort en het grootst mogelijke veiligheidsgevoel.

Tijd voor kunststof kozijnen!

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die kunststof kozijnen u bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jennissen montage. Wij werken met uitsluitend de beste merken en hebben veel ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen. Tevens kunnen wij kunststof kozijnen voor  u op maat maken. Om u te verzekeren van de beste service krijgt u bij Jennissen montage 10 jaar garantie op al uw kunststof kozijnen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan! Wij leveren ook in Budel.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap