Kunststof kozijnen Tilburg

Bent u het helemaal zat dat alle warmte in huis u in de winter vervliegt? En wordt het in de zomer juist te snel warm? Dan is het waarschijnlijk tijd voor nieuwe kozijnen. Jennissen Montage levert ook kunststof kozijnen in Tilburg. Met onze ramen bent u wel verzekerd van energiezuinige kozijnen die goed geïsoleerd zijn! Wij komen onze kunststof kozijnen plaatsen en leveren alleen eersteklas kunststof producten. Zoekt u naar kunststof kozijnen Tilburg? Dan heeft u ze nu gevonden!

Comfort en een fantastische uitstraling met kunstof kozijnen Tilburg

Wilt u net zoals steeds meer mensen in uw Tilburgse buurt kozijnen? Speelt u met de gedachte om kunststof kozijnen te plaatsen? Laat dit dan over aan Jennissen Montage. Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen in Tilburg en omstreken. U geniet van onze service en het comfort in uw eigen huis naar de plaatsing. Bovendien krijgt uw woning een fantastische uitstraling met deze nieuwe ramen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of een offerte.

Waarom geen houten kozijnen?

Ten opzichte van hout heeft het plaatsen van kunstof kozijnen Tilburg behoorlijk wat voordelen. Zo is kunststof gemakkelijk te onderhouden en rot het niet. Daarnaast gaat kunststof lang mee en hoeven er geen bomen gekapt te worden voor de productie (is milieuvriendelijker). Een houten kozijn heeft relatief ook ‘veel’ onderhoud nodig, dit doordat het gemiddeld eens in de 5 tot 10 jaar geverfd moet worden. Dit is echter enkel de grote onderhoud, houten kozijnen nemen veel sneller viezigheid op dan bijvoorbeeld een kunststof kozijn. Dit zorgt ervoor dat u meerdere keren per jaar, uw houten kozijnen dient te poetsen. Een ander nadeel van houten kozijnen is dat het een product is dat ‘werkt’. Met warm weer zet hout zich namelijk uit en met koud weer verkrimpt het hout. Wordt er hier geen rekening mee gehouden? Dan kan dit voor grote gevolgen zorgen! Met een kunststof kozijn in Tilburg bent u verzekerd dat u hier in ieder geval geen last van heeft. 
 
Bovendien voelt u zich extra veilig met deze inbraak werende kozijnen èn zijn ze bestendig tegen alle verschillende weersomstandigheden. Twijfel dus niet langer maar kies voor de mooie kunststof kozijnen van Jennissen en laat ons ze voor u plaatsen in Tilburg en omstreken!
 

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder, echter is dit geen verrassing. Kiest u namelijk voor kunststof kozijnen in Tilburg, dan kiest u voor een voordeliger en één betrouwbaarder product. Ten opzichte van houten of aluminium kozijnen, bent u gemiddeld 15% tot 20% goedkoper uit. Kunststof kozijnen bieden ook een veelzijdig design aan, zo kunt u bijvoorbeeld ook kunststof kozijnen nemen met een houtnerf patroon. 
 
In het kort heeft een kunststof kozijn een langere levensduur, is het milieu vriendelijker, biedt het betere weerstand, is het vaak goedkoper, mogelijk te verkrijgen in verschillende designs en het heeft minder onderhoud nodig. Klinkt u dit als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij samen met u kijken naar de perfecte kunststof kozijnen voor u in Tilburg en omstreken!
Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap