Kunststof kozijnen Tilburg

Bent u het helemaal zat dat alle warmte in huis u in de winter vervliegt? En wordt het in de zomer juist te snel warm? Dan is het waarschijnlijk tijd voor nieuwe kozijnen. Jennissen Montage levert ook kunststof kozijnen in Tilburg. Met onze ramen bent u wel verzekerd van energiezuinige kozijnen die goed geïsoleerd zijn! Wij komen onze kunststof kozijnen plaatsen en leveren alleen eersteklas kunststof producten. Zoekt u naar kunststof kozijnen Tilburg? Dan heeft u ze nu gevonden!

Comfort en een fantastische uitstraling met kunstof kozijnen Tilburg

Wilt u net zoals steeds meer mensen in uw Tilburgse buurt kozijnen? Speelt u met de gedachte om kunststof kozijnen te plaatsen? Laat dit dan over aan Jennissen Montage. Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen in Tilburg en omstreken. U geniet van onze service en het comfort in uw eigen huis naar de plaatsing. Bovendien krijgt uw woning een fantastische uitstraling met deze nieuwe ramen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of een offerte.

Waarom geen hout?

Ten opzichte van hout heeft het plaatsen van kunstof kozijnen Tilburg behoorlijk wat voordelen. Zo is kunststof gemakkelijk te onderhouden en rot het niet. Daarnaast gaat kunststof lang mee en hoeven er geen bomen gekapt te worden voor de productie (is milieuvriendelijker). Bovendien voelt u zich extra veilig met deze inbraakwerende kozijnen èn zijn ze bestendig tegen alle verschillende weersomstandigheden. Twijfel dus niet langer maar kies voor de mooie kunststof kozijnen van Jennissen en laat ons ze voor u plaatsen in Tilburg en omstreken!

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2019 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap