Welke voordelen bieden rolluiken u?

Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn rolluiken zeer gebruiksvriendelijk, beschermen ze uw privacy en hebben ze een inbraak vertragende werking. Dat is nog niet alles, rolluiken hebben namelijk isolerende eigenschappen: in de zomer houden rolluiken de warmte tegen en in de winter houden ze de warmte binnen. Dit kan resulteren in een flinke besparing op uw energierekening. Naast de goede isolerende werking van rolluiken, hebben rolluiken ook een goede geluidsisolatie: iedere vorm van lawaai wordt door rolluiken flink gedempt.
 

De beste kwaliteit, advies en montage!

Uw huis speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in uw leven, daarom wilt u natuurlijk dat uw huis zo comfortabel mogelijk is. Rolluiken dragen hier zeker aan bij door hun positieve eigenschappen. Wanneer u kiest voor rolluiken, kiest u voor een zeer gunstige oplossing om licht tegen te houden, uw huis beter te beveiligen en de isolatie en de inbraakveiligheid te bevorderen. Jennissen Montage levert uitsluitend rolluiken van de beste kwaliteit. Ook hebben wij ruime ervaring in de montage van rolluiken. Wij kunnen u de complete service leveren die u nodig heeft bij de keuze van de juiste rolluiken.
 

Uw rolluiken bestelt u bij Jennissen!

Rolluiken zijn er in vele soorten en maten, zo kunt u kiezen voor opbouwrolluiken, inbouwrolluiken, schuine rolluiken en dakraamrolluiken. Voor welke soort rolluiken u ook kiest, Jennissen Montage kan u adviseren over welk rolluik het beste bij uw huis past, u de kwalitatief hoogwaardige rolluiken leveren en en deze plaatsen. Neem nu geheel vrijblijvend contact op met Jennissen en maak een afspraak!

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap