Specialist in kozijnen, serres, terrasoverkappingen en rolluiken

John Jennissen is al vele jaren actief op het gebied van kunststof kozijnen en deuren, serres, overkappingen, rolluiken of het betreft om renovatie of nieuwbouw voor ieder wat wils. John staat niet voor snelle verkooppraatjes, maar gaat voor eerlijke tekst en uitleg.

Bij Jennissen Montage staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met VEKA topline profielen. De kunststof VEKA profielen worden op grote schaal toegepast, in de meest uitlopende bouwstijlen. VEKA topline profielen bieden niet alleen veel praktische voordelen ze zien ook nog eens oogstelend uit. Dankzij deze synthese van functionaliteit en schoonheid is VEKA terecht een toonaangevend vertrouwend merk in de bouw.

Onderhoudsvriendelijk & kwalitatief

Met de producten van Jennissen Montage heeft u tevens een minimum aan onderhoud. De ramen van Jennissen Montage zijn bijvoorbeeld bestand tegen weer en wind, jaar in en uit. En heeft u onverhoopt toch een 'probleem'? Dan belt u ons toch gewoon even? Want daar staan wij voor: service, kwaliteit en eerlijkheid.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap