Garantie kunststof kozijnen

Garantie, het is voor velen nog een onbekend begrip, zowel voor de consument als de onderneming. Jennissen Montage hoort hier niet bij en biedt u de uitstekende garantievoorwaarden die u van een gespecialiseerd bedrijf mag verwachten.

Met betrekking tot de service van onze producten willen we u een mooie garantie bieden. Onze garantie geldt dus niet alleen op kunststof kozijnen, maar ook op onze goede service. In het verleden hebben we hier al vele tevreden klanten mee geholpen. Bent u op zoek naar eerlijke adviezen en een hoop vakkennis? Dan bent u bij Jennissen Montage aan het juiste adres voor producten als rolluiken, kunststof kozijnen en kunststof ramen en deuren.

Garantie kleuren kunststof kozijnen

Onze garantie geldt ook voor de kleuren waarmee wij werken. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde verfsoorten, mooi glad afgewerkt of voorzien van een structuur. U bepaalt zelf de kleur. Wij zorgen voor de kwaliteit.

De kunststof profielen kunnen ook voorzien worden van een groot scala houtnerf- of kleurfolies. Zo oogt uw raam als houtwerk, maar kunt u toch profiteren van alle voordelen die kunststof materiaal u biedt.

Jennissen Montage biedt u zekerheid, kwaliteit en garantie op kunststof kozijnen. Al onze ramen en deuren hebben een KOMO keurmerk, dat staat voor een onbetwiste kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze garantie op kunststof kozijnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. De (kunststof) deur staat voor u open!

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap