Kunststof kozijnen Limburg

Jennissen Montage vindt een passende oplossing voor alle ramen en deuren van uw woning. Onze kunststof kozijnen monteren wij in heel Limburg. Woont u in de omgeving Weert, Budel, Eindhoven, dan zit u goed! Ook daarbuiten komen wij graag uw kunststof kozijnen monteren.

Voordelen kunststof kozijnen Limburg

Onze kunststof kozijnen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiermee kunt u dus aanspraak maken op het certificaat van een veilige woning. Verder hebben onze kunststof kozijnen goede isolerende eigenschappen. Wind en water blijven dus buiten de deur!

We kijken samen naar het ontwerp en de kleur van de kunststof kozijnen voor uw woning of pand. De ramen en kozijnen zijn een onderdeel van de uitstraling en moeten daarom passen bij de rest. Op basis van uw wensen geven we maatadvies en maken we voor u een concurrerende offerte. Vraag hier een offerte aan.

Limburgse kunststof kozijnen van kwaliteit

Onze kunststof kozijnen voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn hiervoor gecertificeerd met het KOMO certificaat. Innovatie en vernieuwing is voor ons dus niet vreemd.

Verder hebben onze kunststof kozijnen natuurlijk het voordeel dat ze mooi zijn. De kozijnen kunnen zo gemaakt worden dat ze nauwelijks van hout te onderscheiden zijn, als u dat mooi vindt. Het kozijn heeft dan evengoed een strak en mooi design. Tegelijkertijd hebben de kozijnen weinig tot geen onderhoud nodig maar zijn ze wel optimaal geïsoleerd en hartstikke veilig!

Wilt u ook kunststof kozijnen laten zetten in Limburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap