Politie Keurmerk Veilig Wonen

Inbrekers hebben gemiddeld 30 seconden nodig om een niet-beveiligde woning binnen te dringen. Vaak komen inbrekers terug na de eerste keer. Daar wilt u niet over nadenken. Om woningen te beveiligen tegen inbraak is het Politie Keurmerk Veilig Wonen ontwikkeld.

Het Politiekeurmerk veilig wonen (PKVW) is een kwaliteitskeurmerk dat woningen krijgen die tegen inbraak zijn beveiligd. Woningen die voldoen aan de eisen van het keurmerk krijgen het certificaat Beveiligde Woning. Veilig wonen is een levensbehoefte van mensen en daar hecht Jennissen Montage dan ook veel waarde aan.

Waarom Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft bepaalde voordelen voor u als huisbezitter. Zo kunt u vaak korting krijgen op uw inboedelverzekering; vaak kunt u tot wel 10 jaar premiekorting krijgen! De korting verschilt per verzekering, maar kan oplopen tot wel 20 procent.

Een van de eisen voor het PKVW is gebonden aan het hang- en sluitwerk van uw woning. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen moet gecertificeerd en goedgekeurd zijn en moet op ramen en deuren aanwezig zijn. Als de woning via een tussendeur bereikbaar is, moet dit Politiekeurmerk Veilig Wonen hang- en sluitwerk ook op de schuur of garage aanwezig zijn.

Politiekeurmerk Veilig Wonen hang- en sluitwerk

Bij Jennissen Montage worden alle kozijnen, ramen en deuren voorzien van SKG 2 geclassificeerd hang- en sluitwerk. Wij voeren uit volgens het KOMO-certificaar. Onze producten en het hang- en sluitwerk is daarom ook goedgekeurd voor toepassing binnen het Politie keurmerk Veilig Wonen.

Wilt u ook veilig hang- en sluitwerk op uw kozijnen, ramen en deuren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap