Veranda en terrasoverkapping

Stel je voor, een wijntje in de zomer, terwijl het regent. Kan dit überhaupt wel? Met een veranda of overkapping van Jennissen Montage kan dit inderdaad wel, want wij leveren u de veranda of overkapping waar u naar op zoek bent. Zet heerlijk de barbecue aan, zelfs als het regent en geniet optimaal van de heerlijke buitenlucht, op het moment dat u dat nodig vindt.

Voor echt zonnig weer bent u in Nederland nou niet helemaal aan het juiste adres. Veel mensen zijn daarom al snel op zoek naar een veranda, zodat ze toch buiten kunnen zijn, zelfs als het regent. Een veranda kunt u zelf bouwen of laten bouwen, met Jennissen Montage als maatstaf voor uw veranda. Wij leveren u de kwalitatief goede materialen voor het bouwen van een veranda, als u besluit dit zelf te doen. Als u ervoor kiest niet de veranda zelf te bouwen, helpt Jennissen Montage u natuurlijk, tegen aantrekkelijke prijzen. Zo heeft u altijd snel een veranda die al uw wensen vervult, voor zowel huisstijl en budget van uw veranda.

 

Gemakkelijk online een offerte aanvragen
 

Overkappingen bieden een open ruimte waar u tevens droog blijft tijdens de natte zomerdagen. Een veranda heeft naast een overkapping ook een mooie vloer die er bij zit. Bij een overkapping is dit niet zo. Een goedkoop alternatief voor de veranda, dat wel dezelfde uitstekende kwaliteit biedt. Bij Jennissen Montage bent u absoluut aan het juiste adres, als u ervoor kiest de overkapping zelf te bouwen of te laten monteren.
 

Veranda Veranda Veranda    Veranda

Soorten terrasoverkapping en veranda's

Jennissen Montage heeft een divers aanbod aan verschillende soorten veranda's en overkappingen, zoals bijvoorbeeld veranda's van hout, aluminium en staal en een prachtig aanbod aan verschillende soorten overkappingen. Onze jarenlange ervaring binnen de branche helpen erbij om voor iedere klant een ideale veranda of overkapping te vinden.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een veranda van Jennissen Montage? Neem een kijkje op de website en neem snel contact met ons op om de ideale veranda voor uw tuin zo snel mogelijk te bestellen. Voor zowel de fanatieke klusser als de persoon die het wilt laten monteren, een advies op maat is bij Jennissen Montage een feit. De veranda of overkapping word netjes bij u afgeleverd. Bent u zelf niet zo'n klusser? Jennissen montage laat de veranda of overkapping graag bij u monteren door een vakkundige medewerker. Onze terrasoverkappingen plaatsen wij ook in Weert en Budel.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap