Terrasoverkapping Budel

Als het zonnetje schijnt, dan wilt u graag buiten ervan genieten. Helaas schijnt het zonnetje in Budel niet altijd en ook als die wél schijnt, regent het vaak. Er is een oplossing waarmee u toch van de buitenomgeving kunt genieten, zonder dat het daarvoor warm hoeft te zijn: een terrasoverkapping.

Een terrasoverkapping wordt in Budel gemonteerd aan de gevel van uw woning. Met de overkapping heeft u in één klap een extra (tuin)kamer erbij! De overkapping zorgt voor extra beschutting voor u, én uw tuinmeubilair! Bovendien kunt u als het regent lekker buiten blijven zitten en hoeft u de tuinkussens niet van uw stoelen af te halen. U hoeft uw tuinmeubilair dus ook niet meer op te bergen in de garage of schuur, daarmee bespaart u direct ruimte. Anders dan bij bijvoorbeeld een zonnescherm, kunt u een terrasoverkapping prima als 'afdak' gebruiken als het gaat regenen.

Bent u een echt buitenmens en houdt u van de zon? Heeft u weinig plek om uw tuinmeubilair op te bergen? Dan is een terrasoverkapping in Budel de perfecte oplossing voor u.

Terrasoverkapping Budel laten monteren

Heeft u besloten dat u een terrasoverkapping in Budel wilt? Dan moet u nog een professional vinden die deze overkapping probleemloos kan plaatsen. Jennissen Montage kan uw terrasoverkapping of veranda naar uw wens plaatsen. De overkapping laten plaatsen gaat veel sneller en makkelijker als u dit door een expert laat doen. Bovendien voorkomt u dat u de overkapping (of uw woning) beschadigt. Met ons systeem wordt uw huis onmiddellijk verfraait en geniet u per direct meer van uw tuin. U hoeft de overkapping dan alleen nog maar in te richten.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw terrasoverkapping in Budel kan plaatsen? Neem dan contact op met Jennissen Montage. Wij informeren u graag over de prijzen en stellen indien gewenst een offerte voor u op. Tevens bespreken wij met u de mogelijkheden voor een terrasoverkapping in Budel.

Neem contact met ons op via +31 (0)475 563878 (wij zijn tot 22:30 bereikbaar!) of via het contactformulier.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap