VEKA

Profielsystemen voor ramen, deuren, rolluiken en kozijnen zijn te vinden bij VEKA, een onderneming die informatie geeft over verschillende profielsystemen, zij hebben zich hierin gespecialiseerd. Jennissen Montage heeft een goede band met Veka, zodat elk rolluik, deur of kozijn een goede kwaliteit en een juist profiel heeft.

VEKA heeft een uitgebreid programma met verschillende systemen waaruit u kunt kiezen. Deze programma's bieden een uitstekende service. De meeste systemen zijn van bekende merken, zoals Topline, Alphaline en Softline. Jennissen Montage biedt veel producten van deze merken aan.

De manager van VEKA benadrukt de goede kwaliteit van het merk: 'Voor mij is alleen de beste kwaliteit aan de orde.' Het kwaliteitssysteem heeft de kwaliteitsgarantie DIN ISO 9001, deze garantie is voor de hele onderneming van toepassing.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap