Terrasoverkapping Weert

Met een terrasoverkapping kunt u volop genieten van uw tuin. U heeft het comfort van binnen, maar zit toch buiten. Voor een terrasoverkapping in Weert zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u rondom de overkapping glazen plaatsen en op die manier een soort serre maken. Dit hoeft uiteraard niet. Daarnaast kunt u nog kiezen of u een hoge lichtdoorlating wilt, of juist een zonwerende overkapping.

Terrasoverkappingen van Jennissen Montage

Jennissen Montage levert niet alleen terrasoverkappingen in Weert, maar plaatst ze ook. U kunt natuurlijk zelf een terrasoverkapping (online) bestellen, maar u kunt ook wachten op maatadvies van Jennissen Montage. Dan weet u zeker dat de overkapping past bij uw woning en dat u een goede, kwalitatieve overkapping aanschaft. Tevens kunnen wij u adviseren over toebehoren van een overkapping, zoals verwarming, beglazing en meer.

Waarom een terrasoverkapping in Weert?

Een terrasoverkapping laten plaatsen heeft diverse voordelen. Niet alleen voegt het ontzettend veel sfeer en comfort toe aan uw woning, het zorgt ook per direct voor meer waarde van uw woning. U kunt van ieder seizoen genieten, weer of geen weer.

  • Met een terrasoverkapping in Weert geniet u van veel natuurlijk licht zonder de heetste zon.
  • Een terrasoverkapping heeft weinig onderhoud nodig en hebben wij snel geplaatst.
  • Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat uw tuinmeubilair langer mee gaat omdat dit altijd droog straat.
  • U kunt een terrasoverkapping tevens als carport gebruiken.
  • Uw woning wordt direct meer waard.

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van terrasoverkappingen in Weert? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0)475 563878, van 08:00 tot 22:30 of via het contactformulier op onze website.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap