Kozijnen specialist van Limburg

Bent u op zoek naar kozijnen in de regio Limburg, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren toonaangevend in het leveren en monteren van aluminium en kunststof kozijnen voor ramen en deuren.

Deur kozijnen bij Jennissen Montage

Naast raamkozijnen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor deur kozijnen. Het voordeel van een kunststof of aluminium deur kozijn is dat deze nagenoeg onderhoudsvrij is. De levensduur van dergelijk materiaal is lang en u heeft de keuze uit diverse kleuren. Naast de kozijnen leveren wij natuurlijk ook de deur in kunststof of aluminium, waardoor we het totaalpakket kunnen aanbieden.

Naast de verkoop verzorgen wij desgewenst ook de montage, waardoor wij bij u alles uit handen nemen en het gehele traject voor u uitvoeren.

Raam kozijnen in alle maten  

Voor raam kozijnen geldt nagenoeg hetzelfde. De levensduur is lang en ook deze kozijnen kunnen wij u leveren in iedere ral-kleur.

Offerte aanvraag of contact opnemen

Zijn er onduidelijkheden, heeft u een vraag of wenst u een offerte? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u te allen tijde te woord staan en indien gewenst op zeer korte termijn voorzien van een offerte op maat.

Jennissen Montage, de specialist van Limburg in kozijnen voor deuren en ramen.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2024 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap