Kunststof kozijnen Weert

Jennissen Montage levert o.a. kozijnen, deuren en veranda's in Limburg. Een van onze specialiteiten is het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Het plaatsen van kunststof kozijnen doen wij al jaren in Weert en omgeving. Inmiddels hebben wij hier een vertrouwde, en zeer tevreden klantenkring opgebouwd. Bekijk hiervoor onze referenties. U laat toch ook uw kunststof kozijnen plaatsen door ons?

Kunststof kozijnen plaatsen

Het plaatsen van kunststof kozijnen is geen eenvoudige klus. U kunt het daarom maar beter aan de professional overlaten. Eerst moeten de kunststof kozijnen worden ingemeten en indien van toepassing moet het oude kozijn worden gedemonteerd. Dan worden de kunststof kozijnen geplaatst door Jennissen Montage zelf. Tot slot verzorgen wij ook de afstelling en afwerking. Dit is geen klus die u zelf wilt klaren. Bijna iedereen wil tegenwoordig kunststof kozijnen en u kunt niet achterblijven. Geniet daarom van de extra service van Jennissen en bestel onze kunststof kozijnen Weert.

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in Weert zijn minder duur dan aluminium of houten kozijnen. Toch hebben ze net zo veel voordelen:

  • Kunststof kozijnen isoleren goed;
  • Ze zijn niet gemakkelijk ontvlambaar (veilig in geval van brand);
  • Ze gaan langer mee dan aluminium of houten kozijnen (min. 50 jaar);
  • Ze zijn veel goedkoper;
  • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijker dan houten kozijnen.

Jennissen Montage: de kozijnenexpert in Limburg!

Op het gebied van kunststof kozijnen in Limburg is Jennissen al jaren een van de koplopers. Met kunststof kozijnen in Weert groeien we ook hard. We zouden u dan ook graag als klant willen verwelkomen en ook voor u kunststof kozijnen plaatsen.

Heeft u interesse in de kunststof kozijnen van Ikwilramen.nl? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klanten recensies Wat onze klanten van ons vinden
"Prijs is belangrijk maar wat ik nog belangrijker vindt is: netjes, precies, vriendelijk, afspraken nakomen, en correct werken, en deze eigenschappen heeft John Jennissen allemaal. BEDANKT." Fam. B. te Weert Lees meer
"Wij zijn erg blij met onze nieuwe ramen. En absoluut tevreden over de uitstekende service: afspraken worden nagekomen, er wordt secuur en netjes gewerkt, de afwerking is top en alles wordt schoon en droog opgeleverd! Kortom: topservice!!." Fam. de Jong Lees meer
Bedrijfsgegevens
Jennissen Montage Eikesstraat 16 6013RE Hunsel
0475 56 38 78 info@ikwilramen.nl Facebook
Wij zijn Jennissen Montage Jennissen is dealer van de Veka Topline kunststof kozijnen en deuren, Heroal rolluiken en Blyweert veranda's & terrasoverkappingen in de regio's: Weert, Roermond, Eindhoven, Sittard, Tilburg & Breda.
© 2019 Jennissen Montage - Webdesign & Internet Marketing | Disclaimer | Privacy | Partners | Sitemap